Berita Terkini: Carrentalampang.com kini wakil jualan Green Matrix di Ampang

 

Berita Terkini dan Berita Baik Untuk Anda!

Pihak Pengurusan Carrentalampang.com telah membuat keputusan untuk menyertai program licensing syarikat pelancongan yang terkenal iaitu Green Matrix Enterprise Travel and Tours Sdn Bhd.

Apakah kelebihan untuk anda?

  1. Perjanjian sewa kereta akan menggunakan borang perjanjian yang disediakan oleh pihak Green Matrix. Ertinya perjanjian ini sah di sisi undang-undang dan boleh diguna pakai dalam urusan rasmi.
  2. Pelanggan boleh memilih untuk mengambil perlindungan takaful (excess fee) dengan bayaran rendah bagi mengurangkan risiko sekiranya berlaku perkara tidak diingini.
  3. Syarikat Green Matrix telah memiliki 22 cawangan di seluruh negara. Sekiranya anda mempunyai masalah ketika menyewa kenderaan kami di mana-mana lokasi, wakil Green Matrix berhampiran bersedia membantu menyelesaikan masalah anda dengan menukar kereta lain atau apa-apa tindakan lain sewajarnya.
  4. Yang paling penting adalah pasukan Carrentalampang.com kini telah mendapat latihan dan sentuhan daripada pihak Green Matrix bagi memastikan kualiti perkhidmatan kami ditingkatkan dari semasa ke semasa demi keselesaan dan kebahagiaan pelanggan kami.

Jadi, jangan terkejut jika borang perjanjian sewa nanti ada logo dan nama syarikat Green Matrix.

Sekian sahaja untuk kali ini. Kita berjumpa lagi!

Selamat memandu ke destinasi.
Salam sayang daripada Pihak Pengurusan Carrentalampang.com.
3 Mac 2018.

#GreenMatrix
#YourTravelSolution

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *